Apps

1. juni 2020

Hverdagsturer

App for iOS og Android

Stavanger har 52 hverdagsturer du kan gå. Denne appen inneholder en søkbar oversikt over disse turene med kartvisning og mulighet for å merke turer som favoritter. Appen benytter seg av åpne data frigitt av Stavanger kommune.
Foo Foo


Soneparkering Stavanger

Få en enkel oversikt over parksonene i Stavanger sammen med posisjonen din. Finn ut hvor du kan parkere ved å få en enkel oversikt over parksonene i Stavanger.
Foo Foo


Dokart

Android app som viser de nærmeste offentlige toalettene i Bergen, Stavanger eller Oslo.
Foo


Skoleruter - Utgått/Avsluttet

Utviklet og driftet av Fabian Legland Bøe, Alexander Gundersen, Nourhan Ragab, Thomas Rasmussen, Kristoffer Løyning Bøe og Kristian M. Backer-Owe.
Foo


Minibanker i Stavanger - Utgått/Avsluttet

App for iOS og Android. Utviklet av Malmo IT
Foo Foo


Stavanger parkering - Utgått/Avsluttet

Stavanger parkering er en app der du kan i "sanntid" se hvor mange parkeringsplasser det er ledig i Stavangers mange parkeringshus. Med appen kan du lett se hvor i sentrum man kan parkere og man har muligheten til å se hvor de forskjellige sonene er. Soner er enten betalte eller gratis. Man får også se hvor det er ulovlig å parkere. Dette kan spare deg for din neste parkeringsbot ;)
Foo


Miljøstasjoner Stavanger - Utgått/Avsluttet

App for iOS og Android

Viser alle miljøstasjoner i Stavanger og hvilken som er nærmest deg. Appen gir også informasjon om hvilke søppelmuligheter som finnes på miljøstasjonene (glass og metall, plast og tekstil) og viser deg miljøstasjonens plassering på kartet. Appen benytter seg av åpne data frigitt av Stavanger kommune.
Foo Foo


StavangerNå! - Utgått/Avsluttet

Med StavangerNå har du muligheten til å stille Ester spørsmål knyttet til Stavanger. Hun kan svare på ulike spørsmål og gi deg svar om Stavanger akkurat nå!
Foo